Wie wij zijn

MaMaJoJo is een samenwerking tussen Marga Rijken, Margriet van de Kamp, Joyce Kruijff en John Rijsdijk. Al onze expertise en ervaring bij elkaar geeft een krachtige mix en diversiteit aan werkmethoden.

MaMaJoJo is een kwartet enthousiaste professionals dat elkaar in het werk heeft leren kennen. Door het toeval bij elkaar gebracht werd al snel de kracht van onze onderlinge samenwerking zichtbaar. Dat smaakte naar meer en onze eerste ontmoeting is alweer een aantal jaren geleden. Inmiddels hebben we samen mooie projecten gedaan en is er een helder profiel van onze toegevoegde waarde ontstaan.

Vakvrouw op het terrein van leiderschap, teamontwikkeling en verandering. Gaat direct naar de kern, brengt orde, helderheid, vreugde en plezier. Onze positieve psychologie-specialist, die van krachtgericht werken haar missie heeft gemaakt. Werkt met evenveel plezier en gemak op de werkvloer en in de directiekamer.

Schept zorgvuldig de ruimte waarin een ieder zich kan uiten en zich erkend weet. Is sensitief voor, en onderzoekend naar de boodschap vanuit het systeem. Maakt zwaarte licht, is zacht én sterk en ‘diep democratisch’. Creëert met haar stijl ruimte voor nieuwe mogelijkheden en oplossingen.

Teamcoach, acteur en trainer die een stukje met teams en coachees mag meelopen op hun ontwikkelingspad. Werkt graag met mensen die de uitdagende stap in hun ontwikkeling willen zetten. Beschikt over een rijke ervaring in het veld en over een onuitputtelijke bron van creativiteit.

Mateloos geboeid door het brein en gedrag in de moderne organisatiecontext. Brengt direct ontspanning bij ‘gedoe’ met waarderende vragen die ontwapenen en kennis die ontschuldigt. Hoort wat nog niet gezegd is en ziet wat gezien wil worden. Zeer ervaren in de gezondheidszorg en kent dit werkveld van binnenuit.